Undervisere

Undervisere:


Paul Frederiksen, korleder

Uddannet sanger og sangpædagog og efteruddanner sig p.t. til korleder.

Han har arbejdet som operakorsanger siden 1999, fortrinsvis på Den Jyske Opera, men også som freelancer på bl.a. Den Kongelige Opera, Opera Hedeland og Malmö Opera.


Han har indstuderet koret på Opera Nordsjællands OperaWorkshop16 (The Indian Queen af Henry Purcell) og har tidligere indstuderet Verdis La traviata for Operakompagniet.

Sammen med Rose Munk Heiberg leder Paul Opera Nordsjællands projektkor Lille Kor.

Han er desuden indstuderet koret på Opera Nordsjællands opsætning af Cavalleria Rusticana i 2017 og Elskovsdrikken i 2021 samt to Operacaféer med blandet opera/operette repertiore.


Kirsten Schultz Hansen, instruktør


Uddannet sanger og sangpædagog fra musikkonservatoriet samt videreuddannet som instruktør på Odsherred Teaterskole.


Siden 2007 har Kirsten instrueret 13 musikdramatiske forestillinger, heriblandt Tryllefløjten, Carmen og La Traviata. Skabte og instruerede i 2015 vandreforestillingen ”Fem Momenter” til indvielse af Kulturcenter Mariehøj i Rudersdal.


Nomineret af DR/P2 juryen som finalist til prisen ”Årets ildsjæl 2013”. Modtager af Rudersdal


Kommunes Kulturlederpris i 2009. Nomineret til Boleroprisen 2007.


Iscenesatte i 2016 uddrag fra The Indian Queen af Henry Purcell med Opera Nordsjælland.

Rose Munk Heiberg, dirigent

Rose Munk Heiberg, f. 1985, er uddannet dirigent fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i Ensembleledelse og direktion i 2013. Hun er tidligere uddannet Musikleder fra Musikvidenskab på Københavns Universitet og har studeret slagtøj på Universidade Federal da Bahia i Salvador, Brasilien.

Hun har studeret privat hos diri¬genter som Emmanuel Siffert, David Ridell og Larry Rachleff. I 2013 fik hun tildelt et stipendium fra Det Danske Institut i Rom til at studere med Maestro Pinchas Steinberg på Teatro dell’Opera di Roma.


I 2011/12 og 2013/14 var hun dirigent hos Sort/Hvid og i 2012/13 var hun assisterende dirigent hos Operakompagniet. Hun var endvidere dirigent for Københavns Ungdomssymfoniorkester i sæsonerne 2014-16.


Rose Munk Heiberg er kendt for sin store indlevelse og engagement og for sin sans for rytmisk klarhed og frasering. Med sine to kor, Kammerkoret Audite og Jægerspriskoret, har hun i særlig grad arbejdet med ny dansk musik og insisterer på at amatører også skal have mulighed for at arbejde med moderne og ny musik.


I efteråret 2015 var hun i Argentina som assisterende dirigent for San Juan Symphony Orchestra på Strauss’ Die Fledermaus og i april 2016 var hun gæstedirigent for samme orkester. I 2017 er hun inviteret til Ecuador som gæstedirigent for Cuenca Symphony Orchestra og er endvidere inviteret til at deltage i dirigentkonkurrencen Blue Danube Opera Conducting Competition.


I 2017 stod Rose på dirigentpodiet i Opera Nordsjællands opsætning af Cavalleria Rusticana.


http://www.rosemunkheiberg.netJoel Fritzon, koreograf/danser

Yderligere information kommer senere.